O nás

Poskytuje přípravu a zavedení systému HACCP, provozního a sanitačního řádu přesně na míru Vaší provozovny. Naší specializací je zejména menší výroba, restaurace a obchody, pro které je zavedení systému HACCP nařízeno přímo na základě rozhodnutí Evropského parlamentu a Rady.
Součástí našich služeb je i kontrola provozu a výroby, zhodnocení plnění platných nařízení a kritérií, školení pracovníků, audity.
K problematice HACCP poskytujeme konzultace o zavedení přímo na místě nebo na dálku. Provozní a sanitační řád je součástí každé dokumentace.
Pomohu Vám efektivně a účinně zavést do Vašeho provozu systém HACCP, jehož hlavní součástí je:
- zachování kvality a zdravotní bezpečnosti potravinářských výrobků,
- upozornění na riziková místa a zaručení bezproblémového chodu provozu,
- plnění požadavků platné národní i evropské legislativy,
- přehledném a jasně definovaném kontrolním systému,
- spokojenosti a důvěře zákazníka.
Zavedení systému HACCP do Vašeho provozu Vám přinese zkvalitnění Vašich služeb. Určení Kritických bodů a kritických kontrolních bodů v provozu, školení a seznámení těchto postupů s Vašimi zaměstnanci.
Provozní HACCP:
Zavedení provozního řádu je součástí celé dokumentace provozovny. Provozní řád určuje práci na dané provozovně.
Sanitační HACCP:
Sanitační řád je součástí celé dokumentace provozovny. Jedná se o záznamy o úklidu, realizace kdy a kde úklid provádět a jakými prostředky. Součástí sanitačního řádu je i poučení o správné výrobní hygieně a praxi.
Poradenství ohledně značení potravin:
Nabízíme pomoc se značením potravin, které uvádíte na trh.
Školení pracovníků ohledně hygieny
Zajistím proškolení v oblasti HACCP-práce se systémem, jak provádět sledování v CCP, jak provádět ověřování metod sledování v kritických bodech, prověřovat funkci systému a další.
Zajistím proškolení pracovníků v zásadách správné výrobní a hygienické praxe v souladu s požadavky Nařízením 852/2004 o hygieně potravin.