HACCP

Co to je?

Zkratka HACCP neboli "Hazard Analysis and Critical Control Points" (analýza nebezpečí a kritické kontrolní body, v českém prostředí označován jako systém kritických bodů).

Uplatňuje zásady hygienické praxe a postupy založené na analýze rizika a kritických kontrolních bodech, sloužící k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin během všech činnosti související s jejich výrobou např. zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.

Provozní HACCP:

Zavedení provozního řádu je součástí celé dokumentace provozovny. Provozní řád určuje práci na dané provozovně.

Sanitační HACCP:

Sanitační řád je součástí celé dokumentace provozovny. Jedná se o záznamy o úklidu, realizace kdy a kde úklid provádět a jakými prostředky. Součástí sanitačního řádu je i poučení o správné výrobní hygieně a praxi.

Ozvěte se nám!

Ing. Barbora Saibicová

AdresaKozomín 163, Kozomín, 277 45

Tel. číslo: +420 732 637 887

E-mail: landovabar@seznam.cz

Obrázky poskytl Pexels

Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.